Notícies » Aprenentatge de l'esport

CAMPUS VOLTA CERDANYA ULTRAFONS by Judit Franch & David Preñanosa

Enviada per administrador el 11/Abr/2015 - 20:13
Imatge 0 per CAMPUS VOLTA CERDANYA ULTRAFONS by Judit Franch & David Preñanosa
Puigcerdà, 11 d'abril de 2015 - La Volta Cerdanya Ultrafons SportHG juntament amb els corredors d'ultres Judit Franch i David Preñanosa, i gràcies a la col·laboració d'SportHG, Inov8, Rs7 i Campus Cerdanya, organitzen un stage dirigit als amants del trailrunning per transmetre els seus coneixements i, al mateix temps, conèixer el recorregut de les curses de la VCUF.

El CAMPUS VOLTA CERDANYA ULTRAFONS by Judit Franch & David Preñanosa tindrà lloc els dies 15, 16 i 17 de maig. L'allotjament i les xerrades seran al Campus Cerdanya de Puigcerdà, i a les sortides es recorreran trams de la Volta Cerdanya Ultrafons.

Èxit en el segon Training Camp de Tòfol Castanyer

Enviada per administrador el 13/Mar/2014 - 12:14
Imatge 0 per Èxit en el segon Training Camp de Tòfol Castanyer
El cap de setmana passat es va celebrar a Sóller, Mallorca, el segon Training Camp de Tòfol Castanyer, amb la participació de 55 corredors que van viure un cap de setmana cent per cent trail running

Es van portat a terme entrenaments tècnics, nocturns i ponències a càrrec, entre d'altres, de Tòfol Castanyer, Iker Karrera, Miguel Heras, Nerea Martínez o Dani Salas

Tòfol Castanyer: “La valoració d'aquesta segona edició és molt bona perquè hem aconseguit tot el que ens havíem proposat”
Sóller (Mallorca), 13 de març de 2014 - Aquest cap de setmana passat va tenir lloc a Sóller la segona edició del Training Camp Tòfol Castanyer esponsoritzat per Salomon i que va comptar amb la participació d'un total de 55 corredors. Els participants van poder gaudir d'un cap de setmana cent per cent trail running, en què van compartir xerrades tècniques i entrenaments per muntanya amb Tòfol Castanyer i altres atletes de primer nivell del Salomon Santiveri Outdoor Team com Iker Karrera, Miguel Heras i Nerea Martínez.

D'entre les moltes activitats que es van organitzar durant el cap de setmana no van faltat interessants ponències enfocades des d'un punt de vista molt pràctic ofertes pels atletes del Salomon Santiveri que van parlar de les seves experiències, trajectòria i van realitzar una detallada exposició de la tecnologia del material Salomon.

Núria Picas, molt satisfeta del resultat del seu primer training camp

Enviada per administrador el 10/Set/2013 - 20:21
Imatge 0 per Núria Picas, molt satisfeta del resultat del seu primer training camp
L'atleta Núria Picas ha compartit tres dies amb corredors i aficionats en el marc del seu primer training camp

El training camp han estat tres dies d'entrenaments, sortides a la muntanya, xerrades, exercicis tècnics i altres activitats a Berga i els seus voltants, terreny d'entrenament de l'atleta

“Estic molt contenta, i crec que tothom s'ho ha passat molt bé. Espero poder repetir l'experiència aviat i així seguir compartint moments amb persones que, com jo, estimem la muntanya”
Berga, 10 de setembre de 2013 - Núria Picas fa una valoració molt positiva del que ha estat el seu primer training camp. Han sigut tres dies d'entrenaments, sortides a la muntanya, xerrades, exercicis tècnics i altres activitats. L'objectiu per als participants era aprofitar els coneixements de Picas i, al mateix temps, gaudir de tres dies d'entrenaments al seu costat.

Més de 40 participants d'arreu d'Espanya han participat en aquesta primera edició a Berga, que Picas considera ha estat tot un èxit: “Estic molt contenta, i crec que tothom s'ho ha passat molt bé. Hem provat de fer activitats que poguessin estar adaptades als diferents nivells i que tothom pogués gaudir. És una oportunitat maca ja que vaig tenir temps de compartir moments amb tots els participants i crec que va permetre que tot fos molt proper”.

Blaise Dubois torna a Barcelona per parlar del minimalisme

Enviada per administrador el 14/Mai/2013 - 09:40
Imatge 0 per Blaise Dubois torna a Barcelona per parlar del minimalisme
Barcelona 14 de maig de 2013 - Sota el títol “Córrer ràpid, a gust i sense lesionar-se” el proper 22 de maig Blaise Dubois, Diplomat fisioterapeuta de l'esport i consultor per a l'equip nacional d'Atletisme de Canadà; i Alejandro Alvarez, Diplomat fisioterapeuta de l'esport i especialista en cadenes musculars, faran un conferència a Barcelona oberta a tothom qui hi estigui interessat.

Realitzada en multitud d'ocasions, aquesta conferència ha transformat la pràctica de milers de corredors a tot el món. A partir de les últimes evidències científiques, aquesta conferència posa en qüestió moltes de les pràctiques del dia a dia que no estan justificades. Planificació de l'entrenament, biomecànica, flexibilitat, ortesis, calçat: el moment adequat i molts consells per prevenir les lesions... i córrer més ràpid!

Celebració del Dia Mundial de l'Activitat Física a la Cerdanya

Enviada per administrador el 17/Abr/2013 - 22:22
El passat 6 d'abril es va commemorar el Dia Mundial de l'Activitat Física. A Catalunya, els actes centrals es celebren el dijous 18 d'abril a Manresa, ja que Departament de Salut i la Secretaria General de l'Esport han proposat a la Fundació Universitària del Bages (FUB) organitzi l'acte oficial i principal del Dia Mundial de l'Activitat Física , i el Nordic Walking serà una de les activitats que hi tindran protagonisme.

Salomon Nordic Camp, un cap de setmana perfecte a base d'esport, natura i aprenentatge

Enviada per administrador el 31/Gen/2013 - 22:30
Imatge 0 per Salomon Nordic Camp, un cap de setmana perfecte a base d'esport, natura i aprenentatge
Ofereixen la possibilitat d'aprendre i perfeccionar la tècnica de l'esquí de fons i s'organitzen a la Cerdanya (Aransa i Lles), Andorra (la Rabassa) i Aragó (Llanos d'Hospital)

Estan organitzats per Club Elements i Salomon aporta també tot el material d'esquí de fons de primer nivell

S'organitzen programes específics per a famílies, debutants, perfeccionament i customitzats que permet configurar l'experiència a mida
Un cap de setmana practicant esport en grup, sol, o en família, un esport complet, que està a l'abast de tots, que ofereix un contacte únic amb la natura i que garanteix sensacions inigualables. Tot això i molt més és el que proposen els Salomon Nordic Camps organitzats per Club Elements i per als que Salomon aporta material de primer nivell a l'altura de les exigències dels fondistes més experts. Es tracta d'una proposta innovadora basada en el procés d'aprenentatge i de perfeccionament de l'esquí nòrdic i aquesta temporada els Salomon Nordic Camp s'organitzen a Aransa i Lles (la Cerdanya, Catalunya), La Rabassa (Andorra) i Llanos del Hospital (Aragó) , totes elles estacions que disposen de molt bones pistes i paisatges privilegiats.

Torna el Salomon Nordic Camp per a la millora i l'aprenentatge de l'esquí de fons

Enviada per administrador el 15/Des/2011 - 21:45
Imatge 0 per Torna el Salomon Nordic Camp per a la millora i l'aprenentatge de l'esquí de fons
Un any més el Club Elements organitza el Salomon Nordic Camp (SNC). El SNC consisteix en un curs intensiu d'esquí de fons en les modalitats de clàssic i patinador.

Basat en un procés d'aprenentatge i perfeccionament de la tècnica és una proposta apta per a tots els públics, independentment de com sigui el nivell tècnic, edat o condició física del participant, on els objectius són millorar el lliscament, adquirir major seguretat i definició en els viratges i millorar el rendiment, sentint la velocitat com una aliada i gaudint del mitjà natural.

Les propostes de cursos, que poden variar en funció de l'estat de la neu, són: