Notícies

Gerard Morales i Núria Picas es coronen a la distància de Marató de la VCUF Sport HG 2015

Enviada per administrador el 14/Jun/2015 - 21:59

Imatge 0 per Gerard Morales i Núria Picas es coronen a la distància de Marató de la VCUF Sport HG 2015

Puigcerdà, 14 de juny de 2015 - Gerard Morales ha volat per La Cerdanya per endur-se a casa la Marató de Muntanya de la Volta Cerdanya Ultrafons Sport HG 2015. Amb un espectacular temps de 3 hores i 43 minuts, ha vençut sense donar cap opció. En la categoria femenina ha estat Núria Picas la corredora més veloç, guanyant altre cop en terres ceretanes. La carrera tancava la VCUF 2015.

El Marató de Cerdanya (MC42km) de la VCUF Sport HG, amb un recorregut extraordinari i un plus de fang i aigua causat per les abundants pluges, s'iniciava a La Tour de Querol a les 7:30 del matí.

Des d'un inici es començaven a perfilar els lideratges que acabarien vencent, però la resta de posicions no han estat tan decidides, especialment entre les dones.
Gerard Morales volava d'inici a fi per a córrer una carrera rodona amb un temps molt destacat i amb molt bones sensacions. El seguia amb una carrera molt sòlida Genís Zapater, que no baixava de les posicions de podi en cap moment.

Uri Galvany, que tancava el podi a menys d'un quart d'hora de Zapater, ha estat realment constant en aquesta posició.
Moltes corredores d'elit a la sortida de la Marató. Núria Picas se situava com a primera d'inici a final, corrent la seva pròpia cursa. El seu crono de 4 hores y 19 minuts així ho indicava.

Gemma Arró començava la cursa davant i s'ha permès baixar el ritme ni un moment. Gràcies a la seva persistència, creuava la línea de meta en segona posició, a sis minuts de la tercera classificada, Carme Tort.

El top10 de la MC42km ha estat espectacular en aquesta edició de 2015. Compartien la línia de sortida Emma Roca, que acabava quarta, Fernanda Maciel, que ho feia en la sèptima i Judit Franch, que tancava aquest top10. A més, la jove promesa del trail Maria Samsí, del Team Sport HG, ha fet una gran carrera, acabant-la en sisena posició.

Crèdit de les fotos: Gael Piguillem i MC Bernat Palacin

Galeria d'imatges