Notícies

Mireia Miró, nous reptes i projectes per a la temporada d'estiu

Enviada per administrador el 21/Jun/2013 - 12:43

Imatge 0 per Mireia Miró, nous reptes i projectes per a la temporada d'estiu
Després d'una bona campanya hivernal, l'atleta catalana repartirà la seva temporada d'estiu a promoure l'esport outdoor i els seus valors entre els nens, la descoberta de noves sensacions i, especialment, en la recuperació i preparació de la propera temporada d'hivern

Mireia Miró ha declarat “Aprofitaré aquest estiu per fer coses que fa temps que havia de fer, preparar nous projectes i, en definitiva, prendre-m'ho amb més calma per tornar en plena forma per la temporada d'hivern.”.

“Estic molt contenta d'aquesta temporada perquè aquest és el tercer any que entreno i competeixo al més alt nivell, i he aconseguit mantenir-me dalt durant tot aquest temps, que sempre és un repte important” comentava Miró

Barcelona, 21 de juny de 2013 - L'atleta catalana Mireia Miró va acabar al maig una temporada d'esquí de muntanya estupenda. Des d'aleshores, ha tingut uns dies de vacances que li han permès reflexionar sobre els seus nous objectius per a la temporada estival.

Miró ha qualificat de bona la temporada 2012-2013, i prova d'això són els resultats obtinguts a totes les proves disputades. L'atleta va aconseguir una medalla de plata als mundials d'esquí de muntanya a més de tres victòries al circuit Gran Course (Altitoy, Pierra Menta i Adamello), amb què es referma al capdavant de la classificació. Mireia, que va decidir no tenir la Copa del Món com un objectiu de la temporada, va aconseguir, malgrat tot, pujar al podi en les tres proves que va disputar (Alpiniski, Ahrtal i Presolana). A més, Mireia es va proclamar de nou campiona d'Espanya. “Estic molt contenta d'aquesta temporada perquè aquest és el tercer any que entreno i competeixo al més alt nivell, i he aconseguit mantenir-me dalt durant tot aquest temps, que sempre és un repte important”, comentava Mireia.

Així, després d'aquesta temporada plena d'èxits, Miró ha decidit prendre's amb calma l'estiu per així poder preparar-se a consciència per la nova temporada i, especialment, per desconnectar i tenir l'oportunitat de treballar en projectes nous.

Una de les primeres iniciatives ha estat una sèrie de xerrades a escoles on Mireia ha presentat a l'alumnat la seva experiència com a corredora d'elit i també els valors que l'han inspirat durant aquest temps. L'acollida per part de l'alumnat ha estat molt positiva, com ho comentava Mireia: “Les xerrades van dirigides especialment a adolescents, que estan passant per un període de molts canvis i incerteses. Volia transmetre que cada un té la capacitat d'expressar i ser ells mateixos, saber que és possible lluitar pels seus somnis, però cal tenir ganes. Crec que el meu exemple és bo, de com una noia de Barcelona pot arribar a ser campiona del món d'esquí de muntanya”.

D'altra banda, la Mireia ha decidit no establir un calendari de competicions per a aquest estiu: “Aquest estiu no tinc calendari. He encadenat temporades d'hivern i estiu durant dos anys i això carrega molt tant a nivell físic com mental, ja que no et permet desconnectar totalment de la competició i els entrenaments. Sentia que tenia ganes de parar una mica i tenir un calendari més flexible, per així poder recuperar tranquil·lament i intentar preparar la temporada d'hivern el millor possible. En aquest sentit, no m'he marcat cap objectiu, i segons com ho vagi sentint potser participi en alguna cursa de muntanya durant l'estiu.”

Crèdit de la foto: Mireia Miró Press Office