Presentacions i actes promocionals: Explorant la gamma de sabatilles Merrell® de la línia Mconnect

Enviada per administrador el 15/Jul/2013 - 13:14

Darrerament hem tingut la possibilitat de provar algunes sabatilles Merrell® de la seva línia Mconnect . Hem provat des de la Trail Glove, un dels models més minimalistes de la marca, amb un drop zero i un cush de 4 mm, fins a la Mix Master, el model tot terreny de Merrell pel que fa a córrer per la muntanya amb un drop de 4 mm i un cush de 9 mm, la qual presenta bones prestacions en curses llargues. A més, també hem tingut l'oportunitat de provar la Proterra, un model de trekking innovador per la seva lleugeresa i estabilitat, que amb el seu drop 4 segueix la línia minimalista, però està bastant més reforçada.
Tots aquests models formen part de la col·lecció MConnect de Merrell® que es caracteritza per reflectir a la perfecció el lema de marca “Let’s go Outside”, i ofereix un calçat minimalista per gaudir de l'entorn i de l'esport. Gràcies a les innovacions d'aquesta col·lecció es possible sentir una connexió amb el terreny que només es podria comparar amb una petjada descalça.

Després d'uns mesos de proves amb aquests models us expliquem les sensacions que hem experimentat en cadascun dels models provats.

Trail GloveEs tracta d'un dels models més minimalistes de la marca, que amb el seu drop zero i amortiment nul, permet connectar a la perfecció amb el terreny. Aquesta sabatilla, vistes les seves característiques, demana un període d'adaptació important, que en el moment en que s'assoleix, permet gaudir al màxim de l'activitat de córrer per asfalt i per muntanya. La seva lleugeresa i flexibilitat la fan ideal per a les pujades. Les Trail Glove et permeten notar totes les irregularitats del terreny, la qual cosa multiplica les sensacions. La veiem molt adequada per asfalt, pistes de muntanya i camins de muntanya amb poca pedra. Igualment, nosaltres les utilitzem també en terreny amb pedra abundant i còdols i, tot i reconèixer que no és el calçat més ideal per a aquesta mena de terrenys, les gaudim de valent. Si ets capaç d'adaptar-te a l'ús de les Trail Glove en aquesta mena de terrenys, la diversió està garantida. Per entrenar gairebé sempre escollim aquest model. A part, ha demostrat ser una sabatilla molt duradora, que després de mesos d'ús pràcticament no s'ha deteriorat.

Mix MasterLa Mix Master són unes sabatilles que, malgrat no ser ni de bon tros tan minimalistes com les Trail Glove, també proporcionen bones sensacions en el contacte amb el terreny. Amb la seva protecció de 9 mm en el taló i 5 mm a la part de davantera, que li donen un drop 4 mm, són ideals per tota mena de terrenys de muntanya. Les hem utilitzat per córrer en distàncies de marató i en terrenys exigents amb pedra abundant i terrenys humits, amb resultats excel·lents. D'entre els models provats són les sabatilles que en la majoria dels casos hem escollit per a les competicions, ja que ens permeten obtenir un bon rendiment sense haver d'estar tan pendents de les irregularitats del terreny com ens passa amb les Trail Glove. Veiem aquestes sabatilles ideals per a la competició degut a la seva gran lleugeresa, que combinada amb el confort i les bones aptituds en tota mena de terrenys, proporcionen confiança. La durabilitat és mitjana, tot i que dins dels paràmetres esperats per a unes sabatilles destinades a aquest ús.

ProterraDins de la gamma provada són les sabatilles de constitució més reforçada i també les menys lleugeres, tot i que la seva lleugeresa és igualment notable, i més si es té en compte que són sabatilles pensades per fer trekking. Les veiem molt adequades per excursionisme i senderisme, ja que dins de la gamma de sabatilles reforçades són lleugeres i còmodes. Amb el seu drop 4 permeten connectar bé amb el terreny i les fan aptes per a una gamma alta d'activitats. No serien les sabatilles que escolliríem per fer una cursa de córrer per muntanya, encara que si fos el cas, estem segurs de que també ens donarien bones prestacions. Les hem provat per a diferents activitats: caminar, córrer, ús del dia a dia, aproximació a zones d'escalada... la veiem una sabatilla ideal per caminar i moure's amb comoditat. A més, semblen molt duradores.