Presentacions i actes promocionals: Us presentem la secció d'atletisme i de muntanya del portal EsportsPenedès.cat

Enviada per administrador el 12/Jul/2013 - 13:04

Vilafranca del Penedès, 12 de juliol de 2013 - EsportsPenedès.cat [1] és el mitjà de comunicació esportiu de referència de la comarca de l’Alt Penedès. Amb quasi tres anys de vida, ha cobert un buit informatiu existent a la zona, centralitzant tota l’activitat esportiva en una pàgina web i donant a conèixer tots els esports amb l’espai que es mereixen i amb una actualització d’informació constant, regular i amb la major qualitat possible. Actualment té aproximadament 40.000 visites mensuals, 2.153 seguidors a Facebook i 1.962 a Twitter.

Una de les branques d’EsportsPenedès.cat és la seva secció d’atletisme, on les curses tant urbanes com de muntanya hi tenen una àmplia cabuda, tant en la seva difusió prèvia com en la publicació de la seva crònica i resultats.
La 10K de Vilafranca va ser una de les primeres curses col·laboradores, i posteriorment altres com la Trail Senders del Penedès, la Marató de Se me'n refum de Sant Sadurní d'Anoia o la Marxa de Bonesvalls. Enguany ens hem anat estenent arreu del territori català, col·laborant per exemple amb Espai Kilian promocionant les seves curses.

EsportsPenedès.cat [2] ha trobat finançament a través dels lectors, que han esdenvingut socis adquirint el Carnet d'EsportsPenedès.cat (http://esportspenedes.cat/carnet/ [3]). Aquest Carnet té per objectiu principal finançar el projecte periodístic i a canvi, ofereix un seguit descomptes i sortejos (actualment en més de 50 empreses i entitats: http://www.esportspenedes.cat/ep/index.php/component/k2/item/7075-tots-els-descomptes-i-sortejos [4]). Un exemple, és l'acord amb el Centre Excursionista Penedès que ofereix als socis del web, descomptes en les activitats de muntanya i el lloguer de material.

Seguint aquest sistema, davant un esdeveniment esportiu el portal ofereix difusió d’aquest a canvi de poder disposar d’un nombre determinat de dorsals gratuïts (els que decideix l’organització de cada esdeveniment) o disposar d’un descompte pels seus socis. Diverses curses d'arreu de Catalunya ja s’han adherit a aquesta fórmula que busca potenciar sinergies i des d'aquest escrit us emplacem a col·laborar amb nosaltres.

Moltes gràcies, salut i muntanya!
Enllaços
  1. https://maxconn.corremonts.cat/EsportsPenedès.cat
  2. http://esportspenedes.cat/carnet/
  3. http://www.esportspenedes.cat/ep/index.php/component/k2/item/7075-tots-els-descomptes-i-sortejos