Presentacions i actes promocionals: Oriol Cardona i Anna Comet, noves incorporacions de Dynafit

Enviada per administrador el 10/Jul/2013 - 13:26

10 de juliol de 2013 - El jove Oriol Cardona i Anna Comet són les noves incorporacions per a aquest 2013 de Dynafit, que completen un equip potent en el panorama nacional i internacional.

Dynafit àmplia el seu equip d'esponsoritzats amb el fitxatge d'Oriol Cardona, un jove esportista que es confirma com una de les fervents promeses en el panorama de la muntanya, tant en esquí de muntanya com en el trail running.

Carregat d'energia, als seus 18 anys, Oriol és un dels auguris de l'esquí de muntanya al nostre país i un expert en les curses de muntanya i l'escalada. Els seus inicis a la muntanya i l'esport van ser de la mà del seu pare, un expert alpinista, escalador i corredor, a partir dels 13 anys. A aquesta edat, Oriol va entrar a formar part del Centre de Tecnificació d'Esquí de Muntanya de Catalunya i, va ser llavors quan va començar a fer de la seva afició una altra manera de veure la muntanya.
En el seu segon any de competició ja va aconseguir podis a Espanya en categoria cadet i es va iniciar en competicions a nivell internacional. Oriol confessa: “A la muntanya és on em trobo millor. La naturalesa m'allunya dels problemes quotidians i em sento lliure. A més, sento una gran satisfacció a nivell personal quan aconsegueixo els objectius que em marco a través de l'esforç i el sofriment, ja sigui guanyant una cursa o millorant el temps personal”.

Els seus èxits més recents són:

1a posició en el Campionat Espanyol Vertical.
2a posició a Relleus Joves Campionat d'Europa d'Esquí de Muntanya.
2a posició a la 'Cuita al Sol' 2013.
4a posició en la Cronoescalada Campionat d'Europa
5a posició a la 'Olla de Núria 2012'.

Per la seva banda, Anna Comet, una corredora de muntanya que ja acumula anys d'experiència tant en esquí de muntanya com en trail running, és també una nova incorporació que aportarà saó i perícia a l'equip.

Anna té les seves arrels esportives a l'esquí alpí, esport en el qual es va dedicar professionalment durant anys i que li ha donat una gran base tècnica per als descensos en esquí de muntanya. No obstant això els seus primers passos en competició en muntanya van ser en trail running, ja en el Centre de Tecnificació amb 22 anys i posteriorment amb la Selecció Catalana. Les seves primeres participacions internacionals van ser el 2010 i des de llavors suma diferents podis a nivell nacional i participacions internacionals amb èxit. “És un veritable plaer comptar amb el suport i confiança d'una marca com Dynafit, realment és una empenta més per seguir lluitant i gaudint d'aquest esport.”.

Els seus èxits més recents són:

1r posició a la CMC 35km de la VUFC el 2013
1r posició "Cuita del Sol" 2012
2a posició en l'Olla de Núria 2012
2n posició en el Campionat d'Espanya per parelles 2013
3r posició en el Campionat d'Espanya de curses de muntanya 2013
6a posició a La Pierra Menta 2012 i 2013
7è posició al Campionat del Món per parelles 2013

És un orgull per Dynafit poder comptar amb un atleta amb la projecció d'Oriol i la veterania d'Anna que, amb els seus actuals esportistes Marc Pinsach Rubirola i Marc Solà Pastoret, formaran un gran equip!