Espai de debat que estarà obert en tot moment per comentar aspectes relacionats amb el món de la muntanya. En cadascuna de les seccions podeu crear-hi nous temes o comentar temes oberts. També podeu suggerir seccions noves.
Darrerament hi ha una tendència que agafa força i guanya afició entre els amants del córrer, el córrer natural. Ja no es tracta de només sortir a córrer per estar en forma i trobar-se bé amb un mateix, sinó també de sentir-se part integrant de l'entorn que ens envolta, ... [+info]
Nombre d'articles: 5
Nombre de comentaris: 19
irene_s.jpg Darrera entrada el 08-05-13 a les 12.15 per Irene
Comentari
Ja tinc calçat minimalista. Tinc unes drop 4 de Merrell, les Mix Master Glide. La veritat és que les sensacions són molt diferents de córrer amb vambes normals encara que vulguis fer la tècnica del minimalisme. Realment un calçat normal t'impedeix aplicar bé la tècnica i, per tant, no pots gaudir de la lleugeresa i adaptabilitat d'aquesta vamba que fa que cada passa tingui una cadència suau i circular com el moviment dels pedals de la bicicleta en comptes de l'impacte similar al cop d'un martell
Qualsevol tipus d'intervenció relacionada amb la muntanya té cabuda en aquest espai, sempre que no sigui més apropiat que estigui en algun dels altres temes.
Nombre d'articles: 1
Nombre de comentaris: 1
albert_s.jpg Darrera entrada el 09-01-13 a les 16.34 per Pérez Monfort, Albert
Comentari
Hola Enric,

El que aquí et comento no té cap fonament científic i únicament és una opinió personal fruit de la meva experiència en aquest tema. Fa molts anys que practico l'esquí de fons i l'esquí de muntanya amb certa regularitat. L'esquí de muntanya és l'esport que més m'ha aportat i on he tingut algunes de les meves millors experiències muntanyeres, encara que en algunes ocasions, per sort no masses, m'ho he passat francament malament, i sense voler-ho, m'he trobat en situacions de risc evid
Podeu fer-hi aportacions relacionats amb llibres, mapes, guies... relacionats amb la muntanya.
Nombre d'articles: 1
Nombre de comentaris: 0
albert_s.jpg Darrera entrada el 23-12-12 a les 12.03 per Pérez Monfort, Albert
Article
Nascuts per córrer
Hola a tothom,

Faig la meva primera intervenció en el debat per suggerir-vos la lectura del llibre "Nascuts per córrer". Personalment el vaig trobar molt interessant i puc afirmar que ha canviat la meva manera de veure el córrer per la muntanya.

Des de que el vaig llegir vaig agafar molt interès en la tècnica del córrer natural i ja he començat a fer ús de calçat minimalista.

Salut i quilòmetres!
Teniu suggeriments, preguntes, comentaris... sobre aquesta web que voleu comentar obertament? Ho podeu fer aquí.
Nombre d'articles: 2
Nombre de comentaris: 0
administrador_s.png Darrera entrada el 23-12-12 a les 12.00 per Administrador
Article
Vols una fantàstica samarreta de Corremonts?
Hola a tothom,

Disposem d'unes fantàstiques samarretes de la marca sportHG que tenim moltes ganes de regalar als nostres usuaris. Com que no en tenim gaires les sortejarem entre les persones que ens ajudin en la difusió. Si obriu l'enllaç de sota trobareu més informació sobre com aconseguir-ne una. És molt fàcil!

També, com a signe d'agraïment, en regalarem algunes a les persones que fins ara ens han ajudat més amb aportacions interessants.

Esperem que les samarretes us agradin i a veure si t
Espai per tractar-hi temes relacionats amb esdeveniments relacionats amb la muntanya: curses, projeccions, cursos...
Nombre d'articles: 0
Nombre de comentaris: 0
Encara no hi ha articles.
Pregunta, respon o informa sobre característiques de materials de muntanya.
Nombre d'articles: 0
Nombre de comentaris: 0
Encara no hi ha articles.