Proposta: Fer una sortida a...

Enviada per: Pérez Monfort, Albert
Data de la proposta: 03 de novembre de 2012
La proposta va dirigida a 7 o més persones amb les característiques següents: És tracta de provar la tècnica. Si algú una mica experimentat vol venir, ens serà de gran ajut.
Descripció de la proposta
Provatura de córrer descalç amb l'objectiu d'iniciar-se en el futur ús de calçat minimalista. No és necessari portar calçat d'aquest tipus, ja que la proposta és per anar a una zona de platja i fer entre 5 i 10 quilòmetres sense vambes. Concretar la ... [Llegeix més]
Altres detalls i observacions
Seria quedar entre 1 i 2 hores en el lloc de platja on es concreti.
Debat a l'entorn de la proposta Comentari public | Comentari pels participants | Comentari pel creador
Albert Pérez Monfort
22/10/2012 - 18:24
Sortirem de la zona de Terrassa.
speremateu
31/10/2012 - 13:13
Original, sens dubtel!!! A quina hora seria la sortida aproximadament? s'intentarà omplir un cotxe o cadascú ha d'anar amb el seu? jo soc de terrassa...
Albert Pérez Monfort
31/10/2012 - 14:28
Bones, gràcies per l'interès en participar. Per fer-ho el màxim de fàcil possible podríem anar a la zona de la Barceloneta o de Castelldefels, sortint de Terrassa sobre les 9 del matí. No cal anar massa d'hora ja que pot fer fred. Si no estàs iniciat en el tema pots mirar-te això: http://www.correrdescalzos.es/plan-de-transicion-para-correr-natural/.

Jo també sortiré de Terrassa. Aleshores podria estar bé anar-hi amb un sol cotxe i, així, abaratir el cost.

JA SOM DOS. ALGÚ MÉS S'ANIMA?
Albert Pérez Monfort
22/10/2012 - 18:19
Es tracta d'un experiment per provar la tècnica de córrer descalç. No és necessari cap nivell especial, només ganes de passar-ho bé.